Olyan szép, finom és illatos! 10 percenként járok a konyhába szagolgatni.
A receptet megtaláljátok itt.
Limara! Köszönöm, hogy ismét brillírozhattam az általad kikísérletezett recept segítségével! Ti mennyit híztatok, mióta szenvedélyeddé vált a sütés? Na jó, elég egy családon belüli összesen. :-)
3 megjegyzés:
fúúúúúúúúúúúúú...nagy a baj..
nálunk sz*r a bolti liszt...még egy jóképű nokedlit sem lehet belőle kreálni, nem hogy csodaszép ropogós házi kenyeret...dagasztó gépünk nincs(de már tettünk lépéseket ezügyben), és kenyérsütő gépünk sincs....úgy hallom keleszteni, dagasztani az is nagyon jó..
asszem veszünk...
Gyönyörűűűű! Nagyon örülök, és ha megengeded én is büszke vagyok rá kicsit! :)) De örülök! :))
Gigi!
És a süteménycsodáidat milyen lisztből csinálod??
Limara!
Köszönöm! :-)
Megjegyzés küldése