2010. március 9., kedd

Mincsikémről…

Először képekben:

IMG_0980

Kár, hogy nincs minden pénzköltős  helyen ilyen klassz bevásárló-babakocsi. (Nem részletezem előnyeit, van egy pár – az egyik például jól leolvasható a kis pofijáról.) A cumi helyett, amit a kezében tart, és amitől csak a fényképezés idejére vált meg külön kérésre, figyeljétek inkább a csőnaci fedte combikat.
IMG_0990 IMG_0999

Most számokban:

Súlya*: 17 kg (ruha nélkül)
Magassága: 97 cm (+/- 1 cm)
Ruhaméret: 98-as kicsi, 104-es nagy
Cipőméret: 25-ös (pont jó)

Míg korábban arról posztoltam, hogy csapnivaló az étvágya, most nagy örömömre ennek ellenkezőjéről kell beszámolnom.
Akkor nyugodt és elégedett, ha van valami a szájában. Képes ennivalóért könyörögni is, vagy sírni.
Amikor látja, hogy főzöm az ebédet, ő máris rohan és asztalhoz ül. Vagy odarohan Apukához, és boldogan, mint egy szenzációt közli: “Anyuka főzi az ebédet!” (Ezt most ki kéne magyaráznom valahogy… Igen, szoktam főzni. Rendszeresen na.)

Panaszra tehát szerencsére újabban nincs okom. Kicsit már dundi is talán, amit persze magam előtt is tagadtam, egészen addig, amíg amíg a doktor bácsi nem mondta rá ugyanezt.**

*Időnként eszébe a jut a fürdőszobában a mérleg láttán, hogy “anya, megmérjük a lábamat?” (Ugye rá kell állni és ezért gondolja, hogy csakis a lábát mérhetjük ilyenkor.)

**Nem tudom mit szólna, ha látná a barátnőm kislányát. Képzeljétek el, annyi idős Lizzy, mint Mincsi, csak épp 21 kiló és 110 centi. Gyönyörű, formás kislány, csak kicsit nagyobbacska a megszokottnál.

4 megjegyzés:

Lizzy írta...

Hééé..23 kilós vagyok, és csak 105 cm!!!!!!


a képek egyébként szenzációsak, a csőnaci külön tetszik, nekem SOHA nem fog ilyen feljönni a pufóka görög oszlop babalábaimra, de nem bánom.
A kajáért könyörgést nagy örömmel olvastuk Anyával, vééégre eszik a csaj!
én nem könyörgök kajáért, sőőt.hamburgert nem szeretem, fagyit se, a kedvenc a sajt, az eper, és a SZAMÁLIS KENYÉR PARCSOMMAL:)

Edina írta...

És mit szólna a doktorbácsitok Márkhoz, aki még nincs 12 kiló, és 92-es ruhát hord? Ő a másik véglet. :( Mincsi étvágyából kérnénk egy kicsit, mert Márk szerintem fénnyel táplálkozik.

Raindrop írta...

Nagyon édes!
Imádom a rucijait, és a combja nagyon vicces. :D
Majd megnyúlik, nincs vele semmi gond, egyen csak. Vigyázol rá szerintem annyira, hogy ne legyen probléma.

Kiss Zsu írta...

Imádom a csőnecis combikat!!! Dodónak is van igaz már elég szűkös...:)