2011. október 14., péntek

Folytatom

Na az van, hogy nagyon ideje lenne bejegyzést írnom. (Köszönöm Nektek, hogy időnként emlékeztettetek ilyen irányú mulasztásaimra.) Hiányzik nekem is, de nem is az írás, inkább az, hogy az utóbbi hónapok ebben a tekintetben nyomtalanul teltek el. Pedig milyen jó időnként visszaolvasni Minerva kalandjait. És persze hasznos is. (Pl. azon gondolkoztam legutóbb, hogy tavaly búcsúkor milyen idő volt, mire eszembe jutott, hogy írtam bejegyzést képekkel, így elég volt csak visszakeresni. Télikabátos, és bélelt nacis, de napos idő. (Idén télikabátos, bélelt nacis és esernyős idő volt  - gondolván 2012-re.))

Egyébként nem hiszem, hogy több dolog történt velünk, amikor még naplóztam életünket, inkább én voltam kipihentebb és úgy valahogy szaporábban jöttek a gondolatok.

Az jutott eszembe, hogy csalok kicsit. Átnézem a “Piszkozatok” mappát, ott vannak félbehagyott bejegyzéskezdemények, az egyik biztos megihlet majd annyira, hogy befejezzem, és azzal térjek vissza. Ezeket találtam.

1. Születéstörténet III. Miron – benne kb. 3 sor. Ez kevés. És ehhez kicsit át is kell szellemülni. Majd  évfordulóra.

2. (Piszkozat1) Benne - gondolatok a régi oviról az új fényében… Na ez meg túl komoly, és ha elkezdem, nem bírom abbahagyni. Majd, ha több időm lesz. Vagy megvárom, míg csillapodnak a kedélyek és törlöm.

3. Vágyak és elvek – Kb. 5 perc bambulás után kezdett valami derengeni. Lehet, hogy ezt megírom.

4. (Piszkozat2) Benne 2 szó: kenyérleves és Ausztrália??? Töröltem.

5. (Piszkozat3) KÉZMOSÁS NÉLKÜL BABÁZÁS - így caps lockkal… Biztos megint felhúzott valaki, hogy nem mosott kezet és Miront fogdosott. Ezzel se bosszantanám magam, töröltem…

6. Karácsonyi lista – Tök üresen! Vajon ez tavalyról maradt itt, vagy idén voltam nagyon előrelátó?

7. Nagy kövér könyv – Szintén üres. De erre emlékszem, megtartom.

8. Mincsiszáj – ez mindig aktuális, úgyhogy felhasználom majd

9. Gigiékkel – de jó is volt, nem szabad szó nélkül hagyni.

10. (Piszkozat4) Képek, amiket a telefonomon találtam. Nem nagy szám, de némelyik vicces, megosztom majd.

Aztán eszembe jutott, hogy van még egy hely, ahova mentegettem a féligkész írásaimat. De hova is? És akkor nekiálltam keresni. Találtam egy rakat régi fotót, végignéztem mindet, jó volt a lelkemnek. Találtam szép idézeteket, elolvastam. Közben belémhasított a felismerés, hogy Mincsinek kevés a bélelt nacija, gyorsan körülnézek a neten, hátha találok. Nem találtam, de erről az  jutott eszembe, hogy még egy télikabát sem ártana. Azt is kerestem. Azt se találtam. Aztán Miron felsírt, fel kellett szaladnom hozzá… Szomorúan vettem tudomásul, hogy tiszta nátha. Utána pedig azt, hogy holnap lett. Inkább félbehagyom ezt is…

Utólagos kiegészítés:
Egész éjjel fent voltunk, Miron is csak 10 perceket tudott aludni szegénykém, tiszta nátha. Szerencsére láz nincs. Nagyon sajnálom… Ez mondjuk még annyit is jelent, hogy a most aktuális sümegi wellnesshétvégénket fújhatjuk… Céges lett volna, szóval nem bepótolható. Na sebaj, csak hamar gyógyuljon meg Miron.

Miron, aki így táncol, nézzétek:

1 megjegyzés:

Kiss Zsu írta...

Van itt ritmusérzék kérem... Szerintem inkább kezdj el táncoló fekete lakkcipőt nézegetni a Teszveszen!