2010. április 28., szerda

Életjel

Jöttem pár sorral, és egy új háttérrel. Aranyos, ugye?
Lassan ideje lenne a blognyitó képet is frissíteni tudom, de addig még nem jutottam.

Legutóbbi jelentkezésem óta túl sok minden nem történt velünk, semmi rendkívülit nem csináltunk, csak gyógyultunk. Mincsike jobban viselte, mint én, de azért nekem se volt vészes, csak tovább tartott.

Megrendeltük a szüli-névnapi hintacsodát Minervának, de még sajnos két hetet kell várni, míg elkészül, és telepítik. Utána lehet, hogy én is azt mondom majd, mint Timi, hogy szép kis öngól lett, mert hogy eleinte mi is kelleni fogunk hozzá, azt már most tisztán látom.

Lassan vége a sulinak. Kiszámoltam Martina, hogy már csak 32-szer kell menni. Abból egy nap osztálykirándulás, egy pedig az utolsó nap, amikor már csak nem lesz tanulás… Már én is nagyon várom, hogy vége legyen és jöjjön a jól megérdemelt pihenés.

Nézegetem a nyaralásokat, mert már igencsak időszerű lenne, hogy lefoglaljunk valamit, de egyelőre még csak az irányt tudtuk eldönteni. Horvátország, ha minden igaz, a többi még képlékeny. Valakinek valami ötlet, tapasztalat?

Mivel kb. három napja nyögöm ezt a semmitmondó bejegyzést, most inkább befejezem - egy fényképpel.

IMG_2004

3 megjegyzés:

Vicus írta...

Ötlet? Horvátország a legjobb, mert útba esik PÉCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap írok, most családozom, köszi, hogy jelentkeztél nálam!!!

Gabriella írta...

Horvátország, Rab sziget, Lopár. Fantasztikus, homokos tengerpart, csibékkel ideális, mert nagyon sekély. Igaz én (mint naaaagy felnőtt) dagonyának hívom,de a gyerekeknek paradicsom.Kicsi gyaloglással azért mi is tudunk úszni)A gyerekek imádják, nyakig sárosan építkeznek apálykor.Szülők meg élvezik, mert ott alig kell vigyázni rájuk,s ha elege lett a pocoknak, ott a játszó mellette. Kb. ennyi. ha érdekel, mehet több infő is. jahh és Lizzy mamája vagyok)

Tinca írta...

Csókolom Lizzy Mamája! :)
Köszönöm, hogy tetszett írni.
Van esetleg valami konkrét szálloda, ami jól bevált, és amit ajánlani tudna jó szívvel nekünk is?
Köszönöm még egyszer!