2010. április 29., csütörtök

Poszt a teraszról

Ülök a teraszon. Ezt látom:

IMG_5078 Ha jobbra nézek, akkor pedig ezt:
IMG_5076

Persze ez utóbbi kép igen gyakran változik. Jó lenne Martinával helyet cserélni, de nem akarja. Mondjuk nem csodálom. Az én helyem kevésbé nyugis, ide futnak be a “halamit akarok”, a “kekakíni” és ehhez hasonló követelések. Innen könnyebb felugrani, ha egy hangyányi bogarat kell lesöpörni a csúszdáról, és a teraszajtó is közelebb van, ha meghallom, hogy “innikét akarok”.

IMG_5083 Csináltam egy kis stíriai metéltet, közben azt eszegetem. Szerintem isteni, de sajnos egyedül vagyok ezzel a véleményemmel. Apának mondjuk ízlett, de ő csak megkóstolta, és mivel húsmentes, két falat elég volt belőle. Martina megkért, hogy soha többet ne csináljak ilyet, Mincsike pedig kiköpte, és azt mondta, hogy “ez undorító”. Mivel a család cserben hagyott, hiába finom, valószínű holnap estére, mire elpusztítom az egészet, már én is utálni fogom.

Néhány kép még a mai napról:

IMG_4955

IMG_4994 IMG_5011 IMG_5040

IMG_5048

5 megjegyzés:

Timi írta...

:) Látom Te is próbálod élvezni a tavaszt! Szerinted mikor fogunk tudni fél órán át egy helyben ülni miközben a dedek kint játszanak??? Alakul már a helyzet, de még nem az igazi:DDD Stíriaihoz jó étvágyat, ne törődj a kötekezdőkkel, jól néz ki a cucc, tuti finom is! Bevállalnám;)

Tinca írta...

Szia Timi!
Igen, nem egyszerű, pedig nekem csak egy van, aki igazán pöttöm. Bár lehet, hogy pont ezért kellek folyamatosan mellé, mert nincs játszótársa.
Ti is reggeltől estig kint?
A hinta sláger folyamatosan?

Lizzy írta...

Aztaaaaa...de nagyonszuperédesek ezek a képek Mincsuszról!

És végre Tina is engedte magát fotózni...hogy megnőtt a hajad Tina!
szépek vagytok.
De ki fotózza Anyát???
a kaja jól néz ki, remélem benyomtad mind:)

Raindrop írta...

Én szívesen megeszem a stíriait, imádom, és gyönyörű lett. :)
Mincsiről hihetetlen jók a képek!

Tinca írta...

Gigi!
Anyát nem fotózza senki, de addig jó.

Erika!
Aranyos vagy. Csináltam vagy 50 képet, amiből válogattam. Nem könnyű egy mozgó gyereket fotózni. De majd remélem Te megmutatod hogyan kell, ha megnyitod a stúdiódat!!