2010. szeptember 1., szerda

A héten történt…

Elmentünk a tankönyvekért, majd becsomagoltuk őket a füzetekkel együtt. A bioszkönyv volt a legbüdösebb, viszont a nyelvtannak kifejezetten jó illata volt… Tegnap évnyitó, ma pedig sajnos már kicsit nehéz is volt az iskolatáska és a koránkelés - elkezdődött a nyolcadik...
Mincsikém tegnap sírva könyörgött Martinának, hogy ne menjen suliba, de szegényem nem fogadhatott szót.

Hétfőn ovis szülőin voltam. Azóta elég pozitív vagyok, mert tetszett minden, amit láttam és hallottam. Az óvónénik és a dadus nagyon szimpatikusak voltak, biztosan jó kezekben lesz Mincsikém.
Hétfőn kezdünk, már számoljuk a napokat, egyelőre nagyon várja. Jó lenne a beszoktatáson túl lenni. Csütörtökön elvileg már reggeltől ebéd utánig marad Mincsike.

IMG_6734Mindenen, amin kell ott a tulipán…
Persze nem csak így készültünk fel a nagy napra. Nagyon sokat beszélgettünk is róla. Szorítsatok legyetek szívesek, hogy minden zökkenőmentesen menjen, könnyen alkalmazkodjon Minerva az új helyzethez.

Tegnap Mincsikém keresztszülei megleptek és hazaruccantak – sajnos csak egy napra. A szünet és a nyár utolsó napja így nem volt mégsem annyira borús. Jó volt újra látni Őket, és nagyon várjuk az októbert, amikor majd kicsit tovább maradhatnak…

Jövő héten megpróbálok gyakrabban írni, és mesélni, hogy jól szorítottatok-e, vagy sem.
Mincsike szavaival búcsúzom, mert többen kérdeztétek, hogy mit szólt hozzá, hogy testvérkéje születik. Azon kívül, hogy ragyogott a boldogságtól, ezt:  ”Lesz egy kistestvérem kisfiúból!”

5 megjegyzés:

Kiss Zsu írta...

Csodaszép a felszerelés, biztosan nagyon fogja élvezni Mincsi az ovit, gondolunk rá az első napokban... És Rád is!! :)

Vicus írta...

Tuti jó lesz!!! Gyönyörűek a rucijai, tegyél majd sok-sok képet az ovikezdés első ébredéséről, az indulásról, az érkezésről... mindenről!!!

Gigi írta...

aztaaaaa, micsoda oviscuccok!!!Lusta diszno:) Anyukam kezzel himzett mindent, Te meg megrendeled, es szinte tutira tudom, hogy meg ertuk sem mentel ,mert hazhozszallittattad....coooh....2010...az unokainkon mar hologramm lesz....:)
Egyebkent nyugi, minden ok lesz Mincsivel!!!!
Pont ilyen cipot neztem multkor a Nextben Micinek, de nem kerte!(konkretan orditott, hogy neeeem!)

Timi írta...

Azta, én is elalélek a felkészültségeden:))))) Nagyon drukkolok Nektek, de kérem ám vissza:DD Én babonából nem merek nagyon rákészülni, hímezni, stb., mert a nagy napocskaőrület után Boval ovit kellett váltani:) Kivárom, és ha túléltük komolyabb trauma nélkül az első heteket, BOLDOGAN hímzem mindenbe a fagyit, akár öt gombócot is:DDD Pusza Nektek!

Raindrop írta...

Mennyire jók ezek az ovic cuccok! :D
Agyam eldobom!

Elolvastam a friss ovis bejegyzéseket is.
Mincsi, az óvatos szemlélő.
Először felderíti a helyzetet, nem adja ki magát. :)
Majd belejön a kiscsajszi...
Pár nap és beleveti magát az ovis élet forgatagába. Csak egyen, az fontos. :)