2011. március 3., csütörtök

Pocak gondok…

Azt gondoltam, hogy a lányaim hasfájósak voltak, de most már tudom, hogy  nem.
Mironom szenved nagyon a görcsöktől, mi pedig a tehetetlenségtől és  persze a folyamatos sírástól. Ha nem eszik, nem alszik és nincs  kézben, akkor sír. Bár sokszor kézben is és persze aludni se nagyon  tud a pocaktól.
Borzasztóan sajnálom, nagyon rossz, hogy fájdalma van és nem tudok  segíteni rajta. Ha lehet hinni a szakirodalomnak és ez 3 hónapos  koráig fog tartani, akkor addig én becsavarodok vagy teljesen  kipurcanok.
Gyakorlatilag semmi mást nem csinálok egész nap, csak dajkálom, mert  úgy egy kicsit jobb neki.

A kérdésem: Hogyan tudnám elmulasztani a pocakfájást???
Espumisan, Infacol kilőve, nem használ. Gripe Water most van tesztelés alatt. Édesköménytea szintén nem tett csodát. Masszírozom óramutató járásával 
megegyezően. Böfiztetem. Melegítem. Mivel a tejcim kevés, olyan tápit kap kiegészítésnek, ami kimondottan hasfájós babáknak való. A tejszaporító teával leálltam, hátha az is fokozta a görcsöket. Tejtermékeket sem fogyasztok. Semmi  olyat nem, ami szoptatás alatt tiltólistás. Mi a bánatot tehetnék még???

IMG_8690 IMG_8703

3 megjegyzés:

En írta...

Úgy sajnálom. :(

Sajnos tanácsot nem tduok adni, mi is anno mindent kipróbáltunk, és semmi nem vált be. :(

Olyan gyönyörű! Biztosan puha és illatos, annyira megölelgetném!

Gigi írta...

Jajjj..nem tudok érdemben hozzászólni, Lizzy 3 napig volt hasfájós, és akkor sem igazán...Infacolt is inkább biztos, ami tuti alapon kapott.Gripe water szagát utálom, de nekünk is azt istenítette a nővérke a kürházban, mikor szültem, és elmondta, ha hasfájós lesz a baba, mit használjak.
Nagyon nagy drukk, hogy ne 3 hós korára nője ki, hanem mondjuk holnapra, és végre elvezhessétek ezt a rövid időt, amikor ilyen csöpp.
Olyan hamar elszáll, én pl kétlem, hogy elhinném, hogy Lizzy is volt ekkora, ha nem lennének fotók alátámasztandó eme tényt.
Szóval extra mega drukk...És sok gyógycupp a pocakjára...sajnos ennyit tudok segíteni, okosabb nem lettél:(

Edina írta...

Nálunk 6 hetesen múlt el mindkét gyereknél. Kitartás! Nekünk az Espumisan csepp segített egy kicsit, de az se válik be mindenkinek. Ilyenkor a legbosszantóbb, amikor jönnek a kedves rokonok és azt mondják, ne dajkáld már folyton azt a gyereket.
Ringasd csak, ha az segít neki!