2010. szeptember 24., péntek

Gondolatok fiúruha vásárlás közben…

Ajajj, ez majdnem mind kék… vagy nem kék, de van rajta egy kék repülő… ezen mondjuk traktor… sehol egy fodor… se masni… jajj, de ronda… soha nem fogom megszokni… ez a kockás ing, ez viszont édes… kötött mellénnyel… farmerral… de kell egy újszülöttre kockás ing kötött mellénnyel meg farmerral?… Martina majd visszaakasztja… na végre egy barnás rugi…ja, hogy ezen van egy micimackó… akkor ez se kell… remélem lesz hajacskája amikor megszületik… jut eszembe, sapka… otthon is ráadom, ha nem simul a fejéhez szépen a füle… bár miért is ne simulna… Apáé milyen is, nem is emlékszem… Mincsikém hol lehet… jujj, de hogy ez milyen szépséges… hát persze, hogy ez egy szoknya… jó, tudom… visszarakom… ez végülis egészen unisex… ja nem… de ha ez a pillangó nem lenne rajta… ja, ott vannak… milyen szépek így ketten… vajon mi az Mincsikém kezében… nem baj, majd Martina elveszi tőle ügyesen… fiúra harisnyát?… nemááá…. de melegem van… le kéne tenni valahova ezt a kupac ruhát… nem látom Apát… ez a felső egész aranyos… autó van az elején… és autó lesz a kanapén… az étkezőasztalon… a kád szélén… a táskámban… mindenhol… meg vonat sínnel, mondaná Apa, ha gondolatolvasó lenne… de nem az hihihi… egy frászt… az biztos, hogy nem lesz itt terepasztal… max. Apa dolgozószobájában… ez nem is rossz ötlet… miért nyúlok mindig automatikusan a rózsaszín ruhák után… ott van Apa… végre… nincs baj a fülformájával… ebből mondjuk nem lenne rossz egy 104-es… csak ez a Hello Kitty nem kéne rá… csak tudnám miért sóhajtozik Martina… még fél órája se kezdtem el nézelődni… hoppá, ez már megint a csajos sor… jajj, de picike… újszülött zokni… de minek tesznek tapadósgumit az aljára… érthetetlen… a babakocsit is el kell adni… meg azt a rengeteg szépséges ruhácskát… biztos, hogy az a kis pöcök a lába között az kuki?

Aaaaaaaaz! És nagyon örülünk neki!!!!!!!!! :))))))))

6 megjegyzés:

Szilvi írta...

Már annyira vártam egy kukis bejegyzést! :)
Biztos, hogy nagyon furi a kék sorba menni a rózsaszín helyett! :)
Jajj, mondanám, hogy cseréljünk! Én odaadom Nektek az összes kékes fiús cuccunkat és a babakocsit a Tiétekért cserébe, de nálunk ugye még nincs baba és ha lesz akkor Ő is fiú lesz (azt hiszem) :)
Hidd el a pasis cuccok között is vannak beleszeretős, otthagyhatatlan dolgok!
Neveken gondolkoztatok már?
Puszi Nektek!

Névtelen írta...

Nagyon megnevettettél! :D Egyébként is imádom az írásaidat (apropó, könyv???), de ez különösen megfogott.

Imádom a lányos ruhákat, játékokat, de mi így is tele vagyunk autóval, vonattal... azt még könnyen meg is szoknám.

Most már bevallom, múltkor majdnem elcsábultam, hogy meglepjem Pocaklakót valamivel (se Micimackó, se repülő) de most csakazértse. Furdaljon csak a kíváncsiság! Meddig is? Valentin Nap? Kb? Ááááááá, mindjárt itt van!

Edina írta...

Már akartam kérdezni, mit csinál egy kékfóbiás anyuka, ha fiút vár? :D Azért akadnak zöld és barna dolgok is néha. Micimackóval mi a baj? Szerintem az fiúnak is jó. Ha kezembe akad valami nem kék de fiús babacucc, postázom. :)
Én már gondolkodtam hogy milyen M betűs fiúnevek vannak, amik nem hétköznapiak. (Mert ugye egy Minerva után nem lehet akármit választani.:D )Arra jutottam hogy Maximilián lesz, de remélem tévedek!

Timi írta...

Mátyás!!! :) Nagyon átérzem, milyen lehet a fiús sorban. Fura! Szerintem akkor változik majd ez meg, ha már a kezedben tartod a kiskukist:)))

Agi írta...

Esetleg Márk? ;)
Kriszti, nekem is furcsa volt fiús dolgokat beszerezni, bár nekem nincs kékfóbiám. :D
A harisnya (nemrég szereztem be két darabot próbaképpen) meg kifejezetten jól áll a kiskukison! Hidd el! :D
Pusza

Jess írta...

Örülök, hogy végre írsz a kispasiról!
Nekem inkább a zöldtől van fóbiám, és a barnát se szeretem, de Ricsin a barna nagyon jól áll a szép napsütötte (bár már fakul) bőréhez.
A Micimackót én rühellem, vagyis inkább minden macit, mert hogy minden babaruhán van maci. Vagy plüssökből is abból van megannyi! Múltkor barátnőmmel a Savoya parkba mentünk, ahol is valami macis nap (vagy hét, vagy hónap) lehetett, mert a sétányok teli voltak középen kirakatokkal, amikben macik filmet vetítettek, vagy macik fociztak, vagy macik csak ültek, és már forgott velem a világ.
Gyorsan benéztem a névnaptárba, de sajna nem tudok tippet adni, mert nekem nem tetszenek a fiúnevek. :$ Egyedül a Ricsi tetszett, de az is többnyire egy kedves ismerősömtől jött.
Puszi nektek, és nyugi, sokat gondolkozol! :D :D