2013. március 18., hétfő

Az űrből nincs visszatérés

Mincsike rögtönzött meséje… Szeretettel ajánlom a hozzánk közel állóknak, minket szeretőknek. Másnak nem lenne nagy élmény, csak azért nem…

Őzike járt a vízbe, majd vihar volt és addigra már a falusiaknak ideje volt bemenni. Akkor egy gázt növelt ki a vízből valamelyik és bumm az őzike eltűnt a falusival együtt. A többiek csak ámultak és többi gáz növelt ki a föld alól és a többiek is eltűntek. Csak a gáz-föld méter miatt nem nőtt nem növelték ki a …. Ott ment az úton egy elefánt építette a fakunyhó utat. De megint jött egy hurrikátán csapás és az is lecsapta az elefántot. Az elefánt így hát a púposon lyukba kellett élnie hiszen mindenki tudja, hogy az űrből nem nincs visszatérés. És akkor egy falusi a szalmabálát kezelgette, hogy ne legyen beteg. De az közben jött egy hurrikáta a föld alól és eltemette örökre a földre és a lyuk  lett ott és aztán az űrbe zuhant. Mindenki tudja, hiszen az űrből nem lehet visszatérés hiszen mindenki tudja, hogy az űrből pont azért nincs visszatérés mivel térjünk vissza gondolkozzanak arról pár ideig és aztán megmondják.

De azért jól kezdődik a befejezése, igaz?

És a szalmabálákat az ember aki el akarta vinni úgy találta, mintha egy fakunyhó lomlott össze a föld alól. Jött egy szurikáta és az pedig leomlatta a bácsit és aztán sohase volt visszatérés … tudja megismételve hogy az űrből nincs visszatérés és mindenki tudja megint újra megismételve hogy az emberek akkor nem tudnak élni ha semmit se tudnak enni hazafelé.

Ne menjetek el!

Az közben egy bácsi aki vágatott le fákat, mert levágatnak találta a fákat, de még többi fát nem vágott le, de a hurrikáta jött és az összeset levágta még a bácsit is levágta, de úgy, hogy aztán sohase volt visszatérése két darabból. Egyszer egy bácsi ültetett el növényeket, azok hirtelen eltűntek és a bácsi a semmi ködből is eltűnt.

És a fákat eléggé törten találta mindenki. A törött üveget aztán nem törték el mégjobban. Mert a törött üveg már így is eléggé törött volt. Szegény szívük is eltört, de a szegény szívük kitalált valami jó ötletet mondta ők mondták, hogy semmi se állíthatja meg főleg a vörös bőrt. A vörös bőr nagyon ritka bőr, de még a vörös bőr is ritkább bőr a sima bőrnél.

Anya, adnál nekem egy másik könyvet, ez tök uncsi!