2009. augusztus 17., hétfő

Ügyes, okos, szép... :-)


Mincsike és az első hamburger...

Tegnap csak képeket mutattam, ma mesélek is.
Amikor sétáltunk, szembe jött velünk egy anyuka a kisgyerekével. Mondta neki: "Látod, ott megy a kislány."
Miután elmentünk, Minerva rámnézett, és ezt súgta: "Azt mondta itt megyek!"
Oda vagyok érte teljesen, annyira okos. :-) És persze gyönyörű, de azt úgyis látjátok - annyira meg ismertek, hogy cseppet sem vagyok elfogult. :-)

Éjjel felébresztett, hogy neki márpedig azonnal kakilni kell. Volt rajta pelus, de mégis. Persze rohanás a wc-re. Csukott szemmel pisilt, utána visszaaludt. Első lépés a teljes szobatisztaság felé?
(Ha kakit mond, akkor pisilnie kell, és fordítva. Valamiért rosszul rögzült, de már dolgozunk, hogy helyre tegyük .)
Nappalra már teljesen szobatiszta, mindig megbízhatóan szól. Ha elmegyünk itthonról, akkor sincs pelus. Olyan ügyes nagylány. :-) És okos. Na meg persze szép. Vagy mondtam már? :-)

Töröm a fejem, hogy mit kellene csinálni a közelgő hosszú hétvégén, vagy legalábbis 20-án.
Sajnos wellness az kizárt, majd talán szeptemberben. Egy kirándulásra gondoltam, ahol van látnivaló, Minerva is élvezné, és Martinának se lenne unalmas. Nehéz, mert gondolom rajtam kívül még nagyon sokan hasonló helyre vágynak.
Ötletek? Gigim tudom, hogy Cambridge fentieknek mindenben megfelel, de még ne ikszelj az on-line shopping list-eden extra adag paradicsomos babot, mert sajnos arra az íz-élményre még várnunk kell kicsit. :-(
Emlékszem, egyszer Húsvétkor Szentendrére mentünk. Persze a skanzentől elment a kedvünk, ahogy megláttuk az embertömeget, azonnal más irányt vettünk. Pechünkre nem volt velünk Minerva keresztapuja, aki egy gyermekkel a nyakában nem ismer lehetetetlent és nincs az a hosszú sor, aminek ne küzdené az elejére magát pár perc alatt. :-) Sajnos most sem lesznek velünk. Na, akkor hova menjünk???

Tényleg Andi, Peti! Bízom benne, hogy olvastok, hiszen a közöttünk lévő több, mint 600 km miatt is indult ez a blog... Jelentkezzetek!!!

Nincsenek megjegyzések: