2009. november 11., szerda

Ensaimadas - spanyol briós

IMG_2577Ez valami isteni! Sajnos nem 2 perc az elkészítése, bár lehet, hogy jobb is, mert akkor kétnaponta csinálnám. Próbáljátok ki, megéri, nem fogtok csalódni.

A receptet természetesen Limaránál találjátok - amit ezúttal is köszönök!  Én fahéj helyett a felét kakaóval, a másik felét túróval töltöttem meg (túró, tejföl, porcukor és egy kicsi búzadara).
Bárcsak még annyi lenne, mint a képen…

6 megjegyzés:

Szilvi írta...

Hűűű, ezek nagyon guszták!
Én is szemeztem ezzel a recepttel, de nem mertem még belevágni!
Köszönöm Neked, hogy "megismertettél" Limarával. Azóta több receptjét is kipróbáltam! Főleg a Te sikereidet látva lettem nagyon buzgó! :)
Nagyon ügyes vagy!

Névtelen írta...

Ezt tééééényleg mindig megteszed velem???? Ááááá, kérek fénypostán! Itt rágcsálom a munkahelyen a vaczak bolti pogácsát. :(
Vicus

Andi írta...

Annyira jól néznek ki!
Lehet hogy nekem is meg kellene próbálkozni vele?

Tinca írta...

Szilvi!
Örülök, hogy Téged is megfertőzött a dolog. :) Mit sütöttél eddig? És hogy lehet az, hogy nem fotóztad le nekem. :(

Vicusom!
Külfénypost, de nem megy sajna... :(
Tudod milyen jó nyugtató hatása van a sütögetésnek? Nem kaptál kedvet? Tudom, Te dolgozó nő vagy, de talán hétvégén...

Andi!
Meg kell próbálni igen. Képzeld tegnap mind elfogyott ez a tálca briós, ma pedig croissant csináltam megint. Isteniek.
Fényképezz ám, ha rászántad magad!

Raindrop írta...

Hát azért ilyen briósok után baromi nehéz lesz elaludnom. Gyönyörűek!
Én is kinéztem már, de félek tőle. Amióta megsütöttem a croissant-okat, nem bírom kiverni a fejemből. :)) Ezzel a brióssal is biztosan így járnék, de látom te is. :D

Tinca írta...

Raindrop! Képzeld el, tegnap csokis croissant is csináltam. Jujj, az valami csodás lett. Nem csak úgy simán megtöltöttem, hanem a rétegek közé is rejtettem belőle. Ki kell próbálnod! :)