2009. november 18., szerda

Karácsonyi ajándékötletek

 unas_290232
Apa azt mondta, hogy idén nem megyünk tolongani, kerüljük a tömeget, próbáljuk meg a karácsonyi bevásárlást elintézni az interneten. (Igaz is, a gépen legalább van vírusirtó.) Jól van, próbáljuk meg.

Az ajándékozandók listáján 18 nevünk van, a legkülönfélébb emberek. Egyetlen közös bennük, hogy szeretjük őket. Kizárt, hogy egy helyről tudjunk nekik ajándékokat választani. Ebből következik, hogy a posta és a futárszolgálatok se mennek most csődbe, ha rajtunk múlik. Sebaj, szeretteinkért mindent!

Néhány ajándék már csomagolásra vár. Néhány megrendelés alatt. A legtöbb embernek azonban gőzöm sincs, hogy mit vegyünk. (A női ajándékokat mindig hamarabb ki tudom pipálni egyébként, a pasikkal meg ilyenkor is csak a gond van bajban vagyok.)

Napok óta keresgélek a webshopokban, de nem találok semmit, ami alkalmas lenne örömszerzésre.
Martina mutatott azonban egy weblapot, ahol elég beírni az ajándékozandó személy nevét és máris bombáz a jobbnál jobb ajándékötletekkel, állítólag ismeri a titkos vágyakat. Ez az! Ez kell nekem!

Lássuk csak, hogy minek örülne a sógornőm, Ketty: roller és kaktusz. Hmm… Ez eszembe nem jutott volna, de legyen.
És Andi barátnőm? Fakard. Micsoda? Fakard vagy horgászfelszerelés??? Ez baj, mert mást vettem, ennyire félreismertem volna?
Anyukám: betonkeverő és kínai nyelvtanfolyam,. Nem lesz könnyű…
Vicus: állólámpa vagy salsa-tanfolyam,
És Reni? Csak úgy kíváncsiságból, ígérem nem veszek Neked semmit. Úszószemüveg és egy zacskó fűmag! Hoppá! (Remélem nem bírod ki hozzászólás nélkül.)
És még néhány név, bocsi, ha ezek után nem lesz meglepetés.
Gigi: jégcsákány vagy vízisí-tanfolyam,
Zsu: papagájmintás asztalterítő, létra,
Martina: piros locsolókanna és tengerimalac. Illetve ez utóbbi biztos nem, szerintem elírtam egy betűt, legyen csak annyi, hogy Tina… Morzsaporszívó és vadkakaópálma. Ööö, jól van, megpróbáljuk. Te ajánlottad Martina, úgyhogy nem reklamálni!!!
Apa: nagy flakon fenyő illatú habfürdő (de hiszen tusolni szokott!!!) és fésülködőasztal (épp tegnap toltam le centisre neki, minek arra a kis időre asztalhoz ülni… bár szereti a dolgoknak megadni a módját az igaz…)
Minerva: svájci bicska és egy üveg barackpálinka. Ez mondjuk felháborít, úgyhogy marad az eredeti elképzelésem.

Na és Te nagyokos program, azt is tudod, hogy én minek örülnék???
Delfinmintás WC ülőke?????? Dekopírfűrész???? Neeeeeeeeeeee!!!!

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ööööö, most nem azért, de nekem marhára jól jönne egy salsa tanfolyam.:D Igaz a barátnőm Salsa tanár, és soha többé nem áll velem szóba, ha máshoz megyek megtanulni, kíváncsi vagyok. Vagy lehetne inkább hastánc? Hasam már van hozzá. :D

Állólámpánk azért nincs, mert drága jó édesapám szerint a legkisebb családtag magára borítaná. :D

Viszont ha állólámpát kapok, azt személyesen kéne elhoznotok, úgyhogy inkább azt!

Ez a program TÉNYLEG ismeri a vágyaimat!!! Ti lesztek a karácsonyi ajiim! Igaz dolgozni fogok Karácsonykor szinte végig, Csabi biztosan szívesen lát titeket! :P

Névtelen írta...

Jaaa, Vicus voltam.:D

Raindrop írta...

Én balettcipőnek és kalóztáskának. :D Végülis a dolog nem áll olyan messze az igazságtól... 20 éve táncolok, bár nem balett, és a kalózokat is bírom. :D

A Minervás ajándék a legviccesebb. :D
Én idén is készítem az ajándékokat, szívem minden szeretetével. :)

Edina írta...

Nekem chilis csokit ír. Tud valamit ez a program, tényleg írtam csokit a kívánságlistámra. Talán mégis meg kéne venned Mincsinek a barackpáleszt. :D

Lizzy írta...

Nem kérek jégcsákányt...itt jég sincs....és vízi síelni sem szeretnék...

Bár ha Te kéred a vadkakaópálmát, és a dugóhúzót, amit Neked tervezek venni (követendő a nagyon hiteles, és okos programotokat..), akkor egál:)

És Mincsinek most akkor megvegyem a kisbaltát?
Gigi

Unknown írta...

óóóóó!Nagyon jó program nem mondom,de röhögés rám jönne azt hiszem ha fűmagot és úszószemcsit kapnék!Vagy kiülne a D betű a homlokomra!??Ez baromság!Pláne a pálesz Mincsikének!De a tengerimalac nem rossz ötlet a Tinának!Vagy igen??Ő mit mondott rá?

Tinca írta...

Vicusom!
Mennek en hidd el, de nem egyszeru, messze vagytok. :(
Igy majd csak egy kis csomag megy, nem allolampaval, hanem gesztus erteku aprosaggal, es nagy-nagy szeretettel!

Raindrop!
Regen en is sk ajandekokat tettem a fa ala, de szerettem es is. Akkor meg a Nagy kisebb volt es sokat kezmuveskedtunk egyutt. Majd talan ha a Kicsi nagyobb lesz, akkor ujra...

Edina!
Te ilyen szereny vagy h csokit irtal a kivansaglistadra??

Gigim!
Jol nezunk ki! Nem kivansagmusor ez kerem!
Azert szerintem orulni fogsz. :)

Reni!
Tengerimalac? De johet! PLUSS! :)))

Klement Vilmos írta...

Nekem az ajándékjósló weboldal Elemes nyalókaforgatót hozott ki álmaim vágyának :)