2010. június 3., csütörtök

Kire ütött ez a gyerek???

Kicsit voltam csak túl a 20-on, amikor Martinát vártam. Egyértelmű volt számomra, hogy ha megszületik, rám fog hasonlítani, hiszen én hozom a világra, én leszek az anyukája.

0212

beolvasás000007 
Meg voltam róla győződve, hogy az én kislányomnak nagy barna szemei lesznek és szép hosszú, sötétbarna haja. (Igaz, hogy Apa szőke kisfiú volt, a szeme pedig kék, és az is igaz, hogy a lányok inkább apukájukra hasonlítanak, de ki gondolt akkor erre…)

Amikor először rámnézett Martina a hatalmas kék szemeivel, arra gondoltam, hogy később egészen biztos, hogy bebarnul. (Örülök, hogy végül nem így lett. Helyette zöldes árnyalatot kapott. Mennyivel szebb, mint egy snassz barna.) A hajszín egyébként stimmelt.
Később, ahogy növögetett, egyre inkább Apára kezdett hasonlítani. Hiába kerestem az ismerős vonásokat, még egy halvány jelet sem találtam, amiben felfedezhettem volna magamat.

0334

IMG_5964 10 év múlva, amikor Mincsikém már pocaklakó volt, őt is elképzeltem. Ilyenkor legtöbbször a pici Martinát láttam magam előtt, de néha azért megjelent a barna hajú és szemű kislány is.

Mincsikének kék a szeme, szőke a haja és szerintem egyikünkre sem hasonlít. Én simán letagadhatnám, Apát azért jóindulattal bele lehet magyarázni.
Persze tudom, nem is ez a lényeg. Szépek, okosak és ami a legfontosabb, egészségesek!

Majdnem elfelejtettem a lényeget, ami miatt elkezdtem írni ezt a bejegyzést.
Mincsike karján felfedeztem egy icipici, nagyon halvány pötyit, ami fürdés után is ottmaradt. Anyajegy! Pontosan ott, ahol nekem is van. Mégis hasonlít rám!!!

5 megjegyzés:

Gigi írta...

Nem ertek egyet!
Tina nagyon is hasonlit Rad, es Mincsusz meg tiszta Vili!
En igy latom legalabbis...
Jeeee....az anyajegyeket is egyszerre novesztik a csajaink?
Huzzatok bele, nekunk mar 2 van!
:)
Egyebkent az een lanyom meg anyajegyben SEM hasonlit, de legalabb a vercsoportunk egyezik:)

Timi írta...

Halkan jegyzem meg, hogy nekünk még a vércsoportunk SE! Mindkét lány apjukét örökölte. Emellett Bo kiköpött apja, ilyen képet már láttatok is a blogon. Gé meg keverék. De nem ám Apa és Anya keveréke. Hanem Apja felmenője és Anyum keveréke. Majd a harmadik? Na neeeeem várom meg:) Nálatok meg Mincsi tiszta Apukája, még, hogy nem hasonlít!!! Giginek igaza van!

Vicus írta...

Én is arra voksolok, hogy Mincsi tuti Vilié. :P :D

Annusnak a 4. anyajegyét fedeztük ma fel. Az második ott van, ahol Laurié, a negyedik ott, ahol nekem is.

Jess írta...

Ezt a bejegyzést akár én is írhattam volna...
Szandi rám nem igen hasonlít, max, hogy kék a szeme, és ugyanazt hordjuk a lábunk közt :p És mikor felfedeztem az első anyajegyét!! Azt az örömet, ha láttad volna! Na nem maga a jegy miatt, hanem neki pontosan ugyanott a derekán van, ugyanabban a magasságban, ugyanazon az oldalon, és ugyanúgy nagyobbacska. Van egy a talpán, ahogy a húgomnak és pár hete fedeztem fel a lábán egyet, ami eredetileg nem tudom kihez tartozik. :D
Nem tudom a gyerekek vércsoportját, úgyhogy arról nem tudok beszámolni. (Tudnom kéne? :o :s)

Edina írta...

Vili gyerekkori képe haláli! :D Bocs Vili, de olyan vicces fejed volt! Tinca, én téged is látlak mindkét lányban, úgyhogy valami közöd biztos van hozzájuk.
Anyajegye Márknak is ott van, ahol nekem. Vivinek még nincs, de remélem nem is lesz. Elég neki az a nagy tűzfolt.:(