2010. június 13., vasárnap

Mondjam, vagy mutassam?

Ma reggelre úgy döntött a hangom, hogy cserben hagy. Nem ment el teljesen, csak úgy 90 százalékosan, tehát hangot tudok kiadni, csak éppen nem sokra megyek vele, mert nem érti senki. Inkább zajnak mondanám amik jönnek ki belőlem, beszédhez nincs sok köze. Nagyon idegesít.
Engem azért, mert vagy a másik szájrólolvasó tehetségére, vagy papírra és ceruzára van szükségem. Mincsikét azért, mert szegényem nem érti, hogy mit mondok neki. Apát és Martinát pedig azért, mert nagyon rossz hallgatni.
Egyszer meg is kértek, hogy fogjam be kíméljem a hangszálaimat, majd amikor mégis megszólaltam, Apa felhangosította a cd-t. Na - önérzet elő - ezen úgy megsértődtem, hogy megfogadtam – természetesen hangosan – hogy nem beszélek egyáltalán.
Szerintetek meddig bírtam? Kemény 2 percig, ami persze nekem fél órának tűnt.* Autóztunk éppen, és jöttek sorban a látni- és megbeszélnivalók, és sajnáltam volna magamban tartani értékes véleményemet. Meg aztán arra is rájöttem, hogy nem teszek én szívességet azzal, hogy elhallgatok, tűrjék csak… Úgyhogy beszéltem. Néha még énekelni is próbáltam.
Így állunk most. Az előbb megettem egy vödörnyi jégkrémet, nekem már úgyis mindegy alapon… Az ízét nem éreztem, mert a náthának azon stádiumánál tartok, amikor se szagokat, se ízeket nem érzek, de legalább hideg volt. Holnap vagy jobb lesz, vagy rosszabb.

*Így magunk között bevallom, ma nagyon megdöbbentem magamon. Tényleg sokat beszélek. És tényleg rosszul érzem magam, ha nem beszélhetek. És nagyon utálom, hogy Apának már megint igaza van!

3 megjegyzés:

Gigi írta...

Ezen nagyon jot szorakoztam:))))
Nehari, de a hangvesztes nem eletveszelyes jelen allapotodban..szoval szabad rohogni:)
Elkepzeltelek ahogy tatogsz,mint egy ponty..es elkepzelem a szenvedo csaladodat ahogy finoman probalnak elhallgattatni:)En is jartam mar igy, es tenyleg mindenkinek az idegeire mentem...leginkabb a sajat magamera:)De enekelni nem probaltam:)
video van rola?????Pleeease!!!!
Ja jobbulast egyebkent, de ez olyan vicces, videozd, amig tart:)

Raindrop írta...

:DDD Poén!
Szolidarítok veled ok? Van egy vödör fagyim én is bepuszilom gyorsan.
A nők szeretnek beszélni, és?
Kinek mi köze hozzá? (durci)

GYÓGYULJ MEG, ÉS NAGYON JÓ VOLT OLVASNI A VISSZAMARADÁSOM! :D

Kiss Zsu írta...

Figyelj, ha idegesíted a famíliát, pattanj a vonatra, és gyógyulj itt! (Bár jelenleg beti a legkisebb nálunk is, de azért még egy szenvedővel elbírnék :)