2010. november 28., vasárnap

Megasztár vs. X-Faktor

Bár a “vs.” nálunk kicsit értelmezhetetlen, mert teljesen jól megférnek egymás mellett.
Nézzük, szeretjük, és olykor bosszankodunk rajta…*

Mint most pénteken például… Szerencse, hogy Mincsikém hamar elaludt rajta, így még van pár napom a következő döntőig, hogy beadagoljam neki: Giorgio, a kedvence, kiesett.

Szombaton az X-Faktorból Sodeinde Dorkát hiányolta. (Hozzáteszem én nem…) A nevét pedig minden különösebb nehézség nélkül mondta ki, csak lestem.

A csúcs számomra az volt, amikor rákezdett a hörgőgyulladásos Király L. Norbi, és Mincsikém megszólalt: “Nem sok hangja van ennek a bácsinak.” Tudom, hogy tudjátok, de hozzá kell tennem: alig múlt 3 éves és még neki is feltűnt. (Másnak miért nem???)

Múltkor a rádióban a “lehet zöld az ég és lehet kék a fű” kezdetű “remekmű” ment,  és Mincsike azonnal mondta: “Ezt énekelte egy bácsi a Megasztárban.”

Amikor elkezdődik a műsor, akkor táncol, persze csak a pörgősebb számokra - “janicsákhecára” sosem. Később már csak ül mellettem és tekeri a hajam és így is szokott elaludni.

*Mi lányok nézzük, szeretjük, Apa pedig bosszankodik, hogy hetek óta ezt kell hallgatni hétvégén – kb. így osszuk be magunk között.

1 megjegyzés:

Edina írta...

Azért én meghívnám Norbit egy falunapra. :D Énekhangja nem sok van, de amit csinál az érdekes. Tudod a csúnya nőre is azt mondják, hogy nem csúnya, csak érdekes. :D
Hihetetlen, hogy Mincsit mennyire érdeklik ezek a műsorok. Márkot egyáltalán nem, persze ő énekelni se nagyon szokott.