2009. szeptember 14., hétfő

Már megint hétfő...

A hétvégének 1 perc alatt vége lett, és már megint hétfő... Régen írtam, túl sokat most sem fogok, csak pár apróságot...
Kezdem egy pancsis képpel.



Ez a játékot mostanában vettük neki, de azt hiszem az egyik legjobb játékötletünk volt. Minden nap újra megörült neki: "Ezt hoztátok nekem?" Zenél, spricceli a vizet, világít, szóval nagyon fullos, és imádja. :-)



Itt kukacot eszik. Vagy nem kéne? :-) Mondjuk most eltiltás van, mert ismét vacakul eszik. Hétvégén elkészítettem életem első töltött paprikáját, fincsi lett, de ő azt mondta rá, hogy "szúj". (Az "F" betűt nem ejti tisztán.) Sütöttem finom sütit is, az se tetszett neki. (A világ legegyszerűbb nagyon fini sütije, mindenképp próbáljátok ki.)

Megérkezett a bikini, amit Martinának rendeltem. Felpróbálta, Mincsike meglátta és elkezdett toporzékolni: "Én még nem vagyok kész!" Szegénykém, azt hitte, hogy most megyünk fürödni. :-)

Negyedik napja nem pisil bele éjjel a pelusba, tisztán veszem le róla reggel. Ha megjöttünk Zalakarosról, azt hiszem megpróbáljuk az éjszakát is pelus nélkül.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szupi a fürijátékod Mincsi baba! Ügyi vagy az éneklős vidin is!

Tinca írta...

Aranyos vagy Bea, köszi, hogy írtál. :-) Most már ígérem írok a topicba is Nektek. Képben vagyok, mert olvasni szoktam, csak mire írnék, mindig van valami más, tudod hogy van ez.
Remélem Jázmin jobban van, és Neked sem lett nagy nátha a torokfájásból. Puszi Nektek!