2009. szeptember 30., szerda

A MenDan-ban voltunk…

Jöjjön akkor a hétvégéről néhány mondat egy kisebb regény.
Péntektől hétfőig Zalakaroson voltunk a MenDanban.
3 évvel ezelőtt már nyaraltunk itt, de olyan jó volt, hogy visszavágytunk – és ez most sincs másképp.

IMG_1839Legyen az első kép egy montázs – Martina akkor és most, illetve most és akkor…
DSC00544A hotel nagyon szép…
IMG_1456 IMG_1463






A szobánk fullos, egyetlen hibája, hogy…
IMG_1471kicsi IMG_1668kicsi






…bizony nem a tengerre néz. :-(
A medencék, és az egész wellness-részleg hibátlan!IMG_1814kicsi
Akárcsak az ellátás… Huh, micsoda reggelik és vacsorák voltak azok…
IMG_1781kicsiHiába na, ha fikázni akarnám, nagy gondban lennék – mondta Zsuzsi, de milyen igaza van.

Érkezésünkkor, ez a látvány fogadott a bejáratnál:
IMG_1517kicsi Azonnal kétségbeestem, úgy látszik, amilyen Zsuzsiéknak a rossz idő, nekünk olyan a céges rendezvény – nincs nyaralás nélküle. (Tavaly Siófokon a PWC-sektől volt hangos a hotel, tehát pontosan tudtam, hogy most mitől tartok.) A vándorgyűlésben kellemesen csalódtam. (Leszámítva azt, hogy B.G. is ott volt.) Hála érte, hogy a hotel szobakapacitásának jelentős százalékát lefoglalták, így míg ők napközben nem is akarom tudni, hogy mit csináltak, mi kényelmesen élvezhettük a finom vizet, zuhanyokat, szaunákat, szinte egyedüliként. Vajon hol lesz a 48.? Ott leszünk!

Minerva végig pörgött, nagyon vidám volt, jól érezte magát. Jesolóban hasonlóan viselkedett, de itt gondolom még az is tetézte, hogy volt társasága, “Eikő” személyében.
IMG_1515kicsiEnikő néha kicsit megrémült, mert Minerva túl intenzív volt neki. Ölelgette, fogdosta… Na jó, egyszer az is előfordult, hogy megrángatta a nyakát (két kézzel), de csak azért, mert Enikő nem nézett rá, pedig Mincsi hozzá beszélt. Utána teljesen magától bocsánatot kért Mincsike, úgyhogy összességében büszke voltam rá.
IMG_1634kicsi
Persze “szagyit” is ettek…
IMG_1890kicsi … és néha 20 másodpercre megpihentek…
IMG_1881kicsi … de tényleg csak néha.

Vacsoránál élőzene volt mindig. Hol egy egész zenekar, hol táncosok is, hol csak egy zongorista. Minerva, amint meghallotta a zenét…
IMG_1911kicsi IMG_1916kicsi






… kiment a placc közepére, és először egyedül…
IMG_1921kicsi IMG_1932kicsi





…majd Enikő is vele tartott, végül csatlakozott hozzájuk egy nagylány is és “táncoltak”.
IMG_1719kicsi Volt egy nagyon klassz játszóház is a hotelben. Ezt a hintát pl. nagyon el tudnám képzelni itthon is, bár Mincsi annyira nem élvezte, csak azért ült bele egy-két kép erejéig, mert megfenyegettem a doktor bácsival könyörögtem.



IMG_1706kicsi

Elsőre ennyi. Van még sok-sok élményem, és pár száz képem, szóval biztos mesélek még, de most mennem kell, mert kell a hajam az alváshoz.

2 megjegyzés:

Noémi írta...

Jajj de édik vagytok.. Mi is voltunk ott, és az utazás előtti napon tudtuk meg, hogy Aliz a pocimban van. Mikor kérdezték, hogy hány gyerekkel jöttünk, mondtam, hogy 4-el, és nagyon hülyén néztek rám...

Tinca írta...

Aranyos vagy Noémi. :-)
Igen, emlékszem, hogy beszéltünk róla, hogy voltatok ott. Milyen boldog lehettél... Ezek szerint Ti is 2006-ban voltatok. Mi augusztusban. Ti picit később.
Puszi, remélem minden rendben Veletek!