2010. május 1., szombat

Cirkusz

IMG_5095 Vándorcirkusz állomásozik a városban, és arra gondoltunk, hogy egy kisgyereknek ott a helye. A többség máshogy gondolta, mert alig volt néző, de  sebaj, így legalább kaptunk jegyet a “páholyba”. 
Mincsike eleinte kifejezéstelen arccal nézte a műsort…
IMG_5133  IMG_5115
… aztán megjelent Pityu, a világ legkisebb embere, és Mincsike megrémült… Na jó, nem volt vészes, de inkább oldalra nézett, mint előre. Pedig nagyon rokonszenves emberke volt, de  elsőre egy kisgyereknek talán ijesztő.
IMG_5113 IMG_5149
Pityuról azt kell tudni, hogy 65 centis magasságával tényleg a világ legkisebb embere. 45 éves, 22 kiló, autót vezet, normál termetű felesége van és főiskolás nagylánya.
Az egész műsor miatta volt egyedül érdekes, egyébként nem sokat ért.
IMG_5124 IMG_5136 Volt 3 póni, egy ló és egy láma, de ezek közül csak egy póni szerepelt, a többi a cirkusz körül legelészett. Szünetben persze volt pónilovaglás is, amit Mincsike is ki akart próbálni. Nem tudtam eldönteni, hogy élvezi-e, vagy sem, mert az arcán csak az látszott, hogy meg van szeppenve. Most este mondta csak, hogy holnap is el szeretne menni, tehát úgy látszik azért nem volt olyan rossz.
IMG_5140 Cirkusz után még volt egy kis hintázás, és persze lufi, utána jöttünk haza.
IMG_5164 IMG_5177

1 megjegyzés:

Lizzy írta...

:)
De édes lehetett...mármint Mincsike ahogy megszeppenve néz egy törpét--igazad van, kötelező elvinni a gyereket,szóval amíg nem bőgi el magát nyert ügyed van.
Addig sem otthon rendetlenkedik:)

Gigi