2010. május 14., péntek

A mi hintánk…

A hétvégéről még nem is meséltem, pedig már itt van a következő is. Nem örülök, hogy így megy az idő, lassan kezdődik az ovi, én pedig mehetek dolgozni. Na jó, ezt most itt gyorsan be is fejezem… tehát a hétvége…

Jó volt. Mincsikének talán kicsit túl jó is. Pénteken a Dédi kényeztette, szombaton a Keresztszülők és Magdianyusék, vasárnap megint a Keresztszülők, majd délután, amikor hazajött, ez a látvány fogadta:

IMG_5357 Mincsikének is van most már saját játszótere!!!

IMG_5289 IMG_5345

IMG_5387IMG_5389IMG_5397 Nagy volt az öröm és tart azóta is. (Tegnap délutánra ugyan esőt rendeltem – na jó, azért nem ennyit – mert már letapostam a füvet, annyit álltam a hinta mellett.)
IMG_5281 Vasárnap elővettük Martina régi járgányát is. Mincsike azt se tudta hirtelen mihez kezdjen ezzel a sok jósággal, nem győzött betelni velük.
Estére úgy belefáradt a sok élménybe, hogy sikítós hisztikkel reagált. Bevallom, bár nem sokat voltam vele a két napban, nagyon vártam, hogy elaludjon végre. (Mint tudjuk, nem szokta elkapkodni.)

Amikor másnap a Keresztszülőknek jeleztem, hogy itt valami tévedés lehet, és hogy jó lenne visszacserélni ezt a kislányt, mert nekem az én Mincsikém kell, akkor nem nagyon értették, hogy miről beszélek. Azt mondta Andi, hogy velük jó és szófogadó kislány volt, semmi hiszti. Ez számomra egy elég elkeserítő jóslat volt a jövőre nézve. Amit eddig csak találgattam, az most tisztán körvonalazódott. Mincsike itthon tombolós, máshol mintagyerek lesz. Vagy már az is. Legalábbis, ami a tombolást illeti. Pedig úgy bíztam a fordítottjában!

3 megjegyzés:

Szilvi írta...

Sok-sok kacagást Mincsikének, Neked sok-sok hintázatást kívánok! :)
Ugye nem bántátok meg, hogy a "mi" emberünkkel csináltattátok? Mi nagyon meg vagyunk elégedve az eredménnyel, remélem Ti sem csalódtatok!?Puszi!

Vicus írta...

Gyönyörű a játszó, sok-sok örömet kívánok hozzá!

Tinca írta...

Köszi Szilvi!
Dehogy bántuk meg. Minden rendben volt, bár nem zökkenőmentes, de majd elmesélem. :)Nagyon szép lett, és nagyon rendesek voltak.
Nektek a kisház?

Vicus!
Élőben sokkal szebb ám, mikor mutathatom meg???

Puszi Nektek!