2010. október 21., csütörtök

Mincsiszáj

Egy kis vidámság az előző rossz hír után – mert nagyon önző dolog lenne tőlem,  ha megtartanám magamnak és csak én nevetnék rajta.

A délelőttöt gyakorlatilag teljes egészében a laborban töltöttem, mint a nap hőse, aki úgy itta a glükóz-koktélt, mint jobb időkben a pina coladat. Mire hazaértem, szinte mehettem is Mincsiért, tehát főzésre idő nem jutott.
Mincsikém ugyan kap ebédet az oviban, de megenni nem szokta, így nem csoda, ha farkaséhesen hozom haza. Ma ugyan evett levest, de mi az a leves… Tehát a lényeg, hogy kaja kellett, de villámgyorsan. Ilyenkor vagy csirkepöri van, vagy pizzát rendelünk, vagy előkotrom a szekrény mélyéből a maggifixeket. Pizzát tegnap ettünk, a csirkehús fagyos volt, maradt a carbonara spagetti. Tettem bele egy kis zöldborsót is, így gazdagabb lett és nagyon finom.

Mincsikének megmutattam, majd megkérdeztem, hogy csak csupasz tésztát kér, vagy tésztát sajttal, esetleg tehetek rá a szószból is? Ahogy sejtettem, csupasz tésztát kért.
Nekiállt enni, majd miután dugig lett vele, erősen gesztikulálva megszólalt:
”Ezt nevezed te ebédnek???”

3 megjegyzés:

Kiss Zsu írta...

Na, ez a TE lányod!! :):):)

En írta...

Nem semmi Tsaj! :D:D:D

Jess írta...

Ez aztán a beszólás! :D
Szandi kérte a nagynénjét, hogy rajzoljon egy kutyát. Ő rajzolt. Szandi reakciója felhúzott szemöldökkel: "Ez meg micsoda?"
:D