2010. december 16., csütörtök

A diagnózis: Bronchitis…

Egyelőre Mincsikémé… Bár szerintem valami hasonló lehet Apánál és nálam is, sőt Martina is gyanús…

Hétvégén kezdődött az egész, és azóta néhány dolgot kipróbáltunk, amit azelőtt még soha.
Ilyen pl. a láz. Rájöttem, hogy Mincsikémnek a közel 3,5 év alatt még nem volt. Sőt, ha jobban lesarkítom, beteg sem volt, mert ehhez képes egy kis laza orrfújás, az semmiség.
Fülfájás…
Antibiotikum…
Köhög is szegényem, amiből egyenesen következik, hogy a sorozatos hányások is beépültek a napi rutinunkba…

Én a tehetetlenségtől ki vagyok borulva amellett, hogy fáradok is. Apa betegen, munka mellett segít, Martina pedig nem tud rendesen pihenni az éjszakai műsortól… Régen volt abban a luxusban részünk, hogy az éjszakát alvásra használjuk… Ja, és hogy 8 nap múlva Karácsony? Na ezzel most nem érünk rá foglalkozni bocsi…

Mert még valami…
Igyekszem igazi struccként csak úgy mellékesen közölni, nem éreztetni, hogy mekkora a súlya: A cicusunk kórházban van, infúziót kap, mert beteg és teljesen le van gyengülve. A következő 24 óra kritikus… Mindenkit arra kérek, hogy szorítson, még a kizárólag kutyabarát olvasóimat is!!!

Úgy röviden ez a helyzet velünk. Pedig jó hírekkel akartam jönni. Éppen arról készültem posztolni, hogy végre igazából ovis lett Mincsike. Szeret ott lenni, és nem tiltakozik, ha menni kell… Most egy darabig nem kell… :( Nagyon sok a beteg, és sok a tüdőgyuszkós ovis is sajnos.

IMG_7926 Itt éppen Szíj Melindát játszik, már betegen. (Ami a képen nem látszik: a produkció egy kiadós hányással zárult.)

IMG_7920Hogy valami érdekeset is mutassak: A tavalyi mikulásvirágom. Igaz, nem szakszerűen kezeltem, így piros levele nincs, de szerintem így is szép.  
IMG_7903 És hogy még egy szépet mutassak: Az orchideáim egy része teljes virágba borult. A másik fele még csak bimbós… Imádom őket, gyönyörűek! És így már nem is olyan borongós ez a bejegyzés…

3 megjegyzés:

tamamexx írta...

Szia Tinca! Szoktalak olvasni (még az agatha.hu-ról találtalak). Jobbulást mindenkinek, csak annyit szeretnék javasolni, hogyha tudtok szerezzetek Aloe First-öt, mert nagyon jó fül és torokfájásra (spray kiszerelésű). Nem csíp, nem fáj, aloe és propolisz (természetes gyulladáscsökkentő) van benne. És természetes - nem mint sajnos az autobiotikum... (Bocsi hogy ilyen az első hozzászólásom, de tudom milyen jó, és hátha segít nektek is ez az infó.)

Tinca írta...

Köszi Tama, már túl is vagyok az első spricceken. Azt tudtam, hogy csodaszer, de torokfájásra eszembe nem jutott volna.
Örülök, hogy olvasol! :) Persze azonnal be kellett lépnem az agatha.hu-ra, ahol ezer éve nem voltam - jól ott is ragadtam. :)
A blogodat is néztem, még nem olvasgattam el mindent, de fogok - olyan nekem való. :)

En írta...

Jobbulást nektek!

Nálunk is Apa betegen dolgozik, Annus szerdán szedte be az utolsó adag antibiot, tegnap éjjel belázasodott, hányt...egész éjjel. Pont most írtam arról, hogy elkeseredem teljesen. Nálunk már semmilyen csodaszer nem hatásos. :(

Remélem Mincsinek még jó az immunrendszere, és hamar legyőzi ezt a csúnya betegséget!!! Millió gyógypuszi, de csak tőlem, mert az nincs tele bacival. :P