2010. december 9., csütörtök

Kék

Már egy ideje gyanítottam, de próbáltam nem tudomást venni róla. Hol azzal magyaráztam, hogy ez csak a sors furcsa fintora, hol pedig a véletlenek extrém összjátékának tudtam be.
Aztán egyre több jel kezdett arra utalni, hogy önámítás az egész, és ideje lenne szembenéznem a valósággal.

A lányom kedvenc színe a kék!!!

Mikor lettem egészen biztos benne?
Talán amikor az egész doboz Smarties-t átválogatta és csak ezt az egy színt volt hajlandó megenni? Vagy amikor észrevettem, hogy ez a szín fogyott el a szívószálas dobozból először? Nem is tudom… De a napokban  feltettem neki a kérdést, hogy melyik a legszebb szín, és hiába néztem rá könyörgőn, azonnal rávágta: KÉK!
Mit mondhatnék… Kész trauma ez nekem. Nekem, aki azért preferálom csak a 2,8-as tejet, mert az nem kék. Mármint a csomagolása… Nekem, aki a lakásból már jóideje száműztem ezt a színt, és ha most körbenézek, semmi kéket nem látok, csak a monitoromon a Skype ikonját. Gyorsan ide is teszem ezt a képet, hogy hadd szokjam…

kék alma …mert valószínű én vagyok a hibás. Annyira kiéhezett Mincsikém szeme erre a színre, hogy azért lett rá hirtelen ilyen extra fogékony. Valamit tennem kell, mert ha így folytatom, pár év múlva így jön haza:
katy-perry-smurf-blue-hair--large-msg-128258473364Pedig én már korábban posztoltam is erről, és azóta sem sokat változott a helyzet… (7 dolog rólam, 4-es pont) Annyit mondjuk igen, hogy vásároltam több tucatnyi kék minirucit, és bizony tetszenek. A blog háttere is egyre kékebb… Valószínű a babakocsi is kék lesz, amit megveszünk. Hadd lássák már jó messziről, hogy a két szép lányom mellett van egy kisfiam is. :)

Addig pedig jöjjön még néhány kék kép innen-onnan, ami még szerintem is szép… (Jézuska, ha Te is olvasol: Még mindig nagyon jó voltam, és ha kiegészítenéd még a korábbi ajándékaimat az alábbiak valamelyikével, légyszi ne úgy tedd, hogy kalitkát kelljen vennem, sőt kék kontaktlencsét se szeretnék, a virág meg ugye elhervad…)

jazz_blue 
blue-525x406 blue_sky_with_clouds43365211 wallpaper.big-zCz.cs
Utólagos kiegészítés, mert persze, hogy eszembe jutott még két szép kék kép… ööööö vagy valami ilyesmi, ami nagyon idevág…
Bridget2Ez kinek ismerős? Kék leves… Megnézzük hétvégén Martina? Imááááádom!

A másik pedig, amit ha kihagynék, tuti kapnék Zsuzsi barátnőmtől… Évekkel ezelőtt egy reggeltől estig tartó pesti csajos bevásárlás után közöltem, hogy addig nem vagyok hajlandó hazajönni, amíg nem kóstolhatom meg a kék kólát…   (Nem találtam meg a képét sajnos, de nem is csoda, hiszen talán 10 éve is, hogy ez történt. A lényeg, hogy ugyanolyan íze volt, mint a barnának, csak ilyen élénk kék színben…)

41570_7107497342_1021_n
Kilométereket gyalogoltunk boltról boltra, mert persze előző nap láttam a tv-ben a reklámját, még nagyon új volt, és kevés helyen lehetett kapni. Lejártuk a lábunkat, hulla fáradtak voltunk, de sikerült! Vettem kék Pepsit. A gond csak az volt, hogy meg is ittam, tehát a hazaindulás előtt még wc-t is kellett keresnünk… Újabb kilométerek… Bocsi Zsuzsi, így utólag is! (Persze másnap itt helyben a kisboltban is kaptam, de az most mindegy.)

1 megjegyzés:

Raindrop írta...

:DDDDD
Hehehehehehe!
Ugye ugye?
Látlak én kék csíkokkal a hajadban, kék tangában. :D